iWALK2.0 – Inklusiv Fragt

(3 kundeanmeldelser)

kr.1,549.00

iWALK2.0 Håndfri Krykke

Gå med krykker, med hænderne fri.

iWALK2.0

iWALK2.0

Varenummer (SKU): 0696859240454 Kategori:

Beskrivelse

Når det overhovedet er muligt vil ordre modtaget inden kl. 10 på en hverdag blive afsendt samme dag, og modtaget næste hverdag.

Man kan både gå og stå med alle krykker, men ikke med frie hænder. Det kan man derimod med iWALK2.0 knækrykken, det er en håndfri krykke. Denne håndfri knækrykke er et fantastisk alternativ til almindelige krykker, eller kørestol.

Solid, aluminiums konstruktion, på kun 2kg, din vægt hviler på en komfortabel pude til knæ og underbenet, der gør det behageligt at have knækrykken på i lang tid.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 42 × 20 × 14 cm

3 anmeldelser af iWALK2.0 – Inklusiv Fragt

 1. Ole Krog

  Jeg har god gavn af mit nye ben,det er rigtig fint at have hænderne fri.
  Det eneste problem jeg har oplevet er at den gips jeg har fået lagt er som et meget groft net, som gnaver
  hul på skinnebenet.Derfor vil jeg råde til, at man tager højde for det,når gipsen lægges på.

 2. Casper Johnsen

  Fantastisk service og stor hjælpsomhed fra leverandørens side! Jeg returnederede iwalken og havde pengene retur umiddelbart efter afleveringen!
  Jeg har haft Iwalk på prøve i en lille uge. Konceptet er fantastisk godt tænkt, begge hænder er frie hvilket er et af de største problemer med traditionelle krykstokke.
  Desværre har mit venstre underben et lille fremspring under knæet, som gav mit en let smerte når jeg gik med Iwalken. Men den er absolut værd at prøve. Man skal være opmærksom på de betingelser som er beskrevet på hjemmesiden. Brugerens balance skal være i orden

 3. Stig Kildegaard Andersen

  Kanon produkt med fint og hurtigt købsforløb! Jeg fandt iWalk 2.0 på nettet, imens jeg ventede på at blive opereret for en brækket ankel. Jeg bestilte den fra mobilen søndag kort inden operationen. Den blev leveret på min hjemmeadresse tirsdag – ca. 10 minutter efter jeg kom hjem fra sygehuset – af et smilende GLS-bud der, efter at have set mig humpe hen til døren, mente, at den iWalk vist var til mig 🙂 Jeg havde set instruktionsvideoerne, imens jeg ventede på at komme hjem, og jeg synes, at det var ret uproblematisk at samle og indstille den. Det er også gået fint med at komme i gang med at bruge den. Mit ben er støttet af en plastikstøvle, der er blød fortil, og den er fint kompatibel med iWalk’en. Nu er det bare skønt at have hænderne fri til at bære ting imens jeg går, så jeg er ordentligt selvhjulpen igen!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *