Knækrykken iWALK 2.0 er stort set et ukendt produkt i Danmark, ikke engang personalet på mange danske skadestuer kender til den. Det er en skam, for næsten alle med en ikke vægtbærende skade i underbenet, ville have gavn af krykken. Med den undgår man de smerter der ellers kommer ved at gå med konventionelle krykker i lang tid, og på grund af det er patienten tilbøjelig til at bevæge sig meget mere mens skaden heler. Bevægelse, uden at lægge vægt på skaden, er selv sagt en god ting.

Krykken laves i USA, og det er også muligt at købe den i Danmark fra en amerikansk netbutik, men leveringen tager meget længere tid, og moms og gebyrer for levering kan være lidt uigennemskuelige. Garantien er også anderledes ved salg fra USA, end fra Danmark, hvor man har 14 dages fortrydelsesret for varer der ikke er taget i brug.

Når man køber en iWALK 2.0 på ankelbrud.dk, leveres krykken til den adresse du ønsker, og det sker næsten altid fra en arbejdsdag til den næste. Når det overhovedet er muligt vil ordre modtaget inden kl. 10 på en hverdag blive afsendt samme dag, og modtaget næste hverdag.

Hvis du har brug for hjælp til krykken, enten mht. garantien eller råd og vejlening, er vi meget nemme at få fat på. Både på email og telefon.