Efter jeg brækkede min fibula, gik jeg udelukkende med krykker den første uge, og selv om jeg ikke er overvægtig, begyndet jeg hurtigt at få ondt i hænderne. Det var træls at man skulle vælge alle gående aktiviteter fra, eller i hvert fald økonomisere med de skridt man har kræfterne, huden i håndfladerne, til at klare den dag. Jeg boede på 2. sal, og det var nemt nok at komme ned af trapperne i starten af dagen, men op igen? Jo, man kom da i bedre form ret hurtigt, men mine hænder blev ved med at tage nogle tæsk, og jeg synes hele tiden jeg lå på grænsen af at få flere vabler.

Jeg købte den håndfri krykke, fordi jeg var træt af ikke at kunne bruge hænderne til andet, end at gå. Men det var en væsentlig bonus at jeg også kunne gå meget længere med den. Jeg havde faktisk regnet med at mit knæ ville blive ømt, for den hedder også en knæ-krykke, og jeg har engang kravlet rundt i et par dage for at slibe et gulv, og det fik jeg ret ondt i mine knæ af. Men, ikke på noget tidspunkt blev jeg øm i knæet af at gå med iWALK2.0
Grunde til at man ikke bliver øm i knæet, er fordi det ikke er der man lægger hele sin vægt. Vægten bliver fordelt på både knæ og skinneben, så ud over at jeg kunne gå i kantinen på arbejde uden hjælp, købe ind og alle de andre fordele ved at bruge en håndfri krykke, var det også muligt at gå meget længere.