Spred kendskabet til den håndfri krykke, og støt Læger uden grænser.

iwalk2.0 på stranden

Jakob Schrøder – en gåtur på stranden med brækket ankel.

 

Tak fordi du er interesset i at hjælpe mig støtte Læger uden Grænser.

Jeg har stor respekt for alle der yder hjælp, både med tid og penge. Men blandt de private nødhjælpsorganisationer er der alligevel én jeg respekterer mest. Det er Læger uden grænser, og det er fordi de arbejder i nogle af verdens farligste områder, og alligevel går 82% af donerede penge direkte til hjælpen. Det er i stedet for at bruge dem på administration, og indsamlingsarbejde. Jeg synes det er højt, specielt når man tager de udsendtes personlige risiko, og meget høje uddannelses niveau i betragtning.

Derfor har jeg valgt at give penge til Læger uden grænser, og du kan hjælpe mig ved at sprede kendskabet til den håndfri-krykke iWALK2.0 i Danmark.

Det er heldigvis ikke særligt sandsynligt at du får brug for krykken selv, men hvert år er der rigtigt mange i Danmark der er uheldige at brække anklen, eller springe akillessenen. Og for dem er den en stor hjælp, til at fortsætte med at gå på arbejde, lave mad, lufte hund, gøre rent, slå græs, handle ind og tage sig af børnene. Kort sagt alle de ting man er vant til at kunne gøre, men pludselig ikke kan gøre, fordi man med konventionelle krykker skal bruge sine hænder og arme til at gå.

Men hvis de ikke ved den findes, leder de heller ikke efter den, så derfor kan du hjælpe.

Den håndfri krykke, iWALK2.0 kan bruges af næsten alle. Den spændes på låret og underbenet, og bruges kort sagt som et træben. Dog meget mere behagelig, for vægten fordeles ud over både knæ og skinneben. Man tager normal krykken af når man sætter sig ned, men det tager med få dages øvelse kun 5 sekunder at tage den af og på.

Hvis du vil vide mere om krykken, så ring til mig på 42 52 47 43, eller send email til salg@ankelbrud.dk

Håndfri krykke annonce